Kantpress

Vi erbjuder högkvalitativa kantpressnings tjänster som kombinerar precision och mångsidighet. Med modern maskin kan vi pressa både små detaljer och stora plåtar med hög precision. Vi kan böja plåtar med en presskraft upp till 320 ton och en bredd på 3 meter i olika material, inklusive stål, rostfritt och aluminium. Vår kantpressning kan även kombineras med utskurna detaljer från vår plasma skärning, vilket ger möjlighet till ännu mer komplexa och skräddarsydda lösningar.

Vad är kantpressning?

Kantpressning är en bearbetningsmetod där plåtmaterial formas genom att pressas mellan ett över- och under verktyg. Genom att använda vår avancerade kantpressutrustning kan vi skapa komplexa och exakta vinklar och former i plåten. Detta gör det möjligt för oss att möta en rad olika krav och leverera skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Teknologisk kanptressning:

Kantpressen är utrustad med teknologi för hög noggrannhet och tillverkningshastighet. Vi använder det avancerade #D-programmet AutoCAD för enkel import och export av era datafiler till bockmaskinen.

 

IMG_2186