OM OSS

Vad vi gör

Weldac Rörsystem är inte bara ett montage- och verkstadsföretag, vi är din integrerade partner genom hela försörningskedjan. Med vår specialkompetens för optimerad och strategisk produktionsplanering inom valsning och bockning av rör, balkar och profiler i varierande radier, och gedigen svetskompetens tar vi oss an alla typer av projekt, från små arbeten till avancerade konstruktioner. Vårt tjänsteutbud inkluderar rör- och plåtvalsning/bockning, plasma-skräning, kantpressning, svetsning, uppkragning och en mängd andra specialiserade processer.

IMG_1264-120x120

Vår roll som partner:

Vi fungerar inte bara som din leverantör, utan som din strategiska partner i försörjningskedjan. Genom att erbjuda inköp, leverans och försäljning säkerställer vi effektivitet och tillförlitlighet i varje steg av produktionsprocessen. Dessutom tillhandahåller vi skräddarsydda lager- och logistiklösningar samt konsultation inom vårt kompetensområde. Genom vårt nätverk av samarbetspartners och leverantörer inom material, bearbetning och transport, säkerställer vi att dina behov tillgodoses på ett professionellt och effektivt sätt. 

Våra Tjänster:

  • Tillverkning
  • Inköp och leverans av färdigbearbetade detaljer
  • Skräddarsydda lager- och logistiklösningar
  • Konsultation inom vårt kompetensområde
  • Ritningsutveckling

Våra Kunder

  • Genom att möta såväl kundens krav som användarens behov skapar vi innovativ och funktionerlig industriell tillverkning med största möjliga kompetens och säkerhet. I kombination med våran stora maskinpark och kunniga personal av teoretisk och praktiskt egenskaper kan vi skapa de allra flesta delar på plats för små som stora jobb. Våra kunder finner vi inom den tunga industrin papper, petrokemi, mejeriindustrier och avfallshantering samt inom retail men erbjuder likaväl så till Privatpersoner.