OM OSS

Våra Kunder

Genom att möta såväl kundens krav som användarens behov skapar vi innovativ och funktionerlig industriell tillverkning med största möjliga kompetens och säkerhet. I kombination med våran stora maskinpark och kunniga personal av teoretisk och praktiskt egenskaper kan vi skapa de allra flesta delar på plats för små som stora jobb. Våra kunder finns främst inom den tunga industrin inom papper, petrokemi, mejeriindustrier och avfallshantering men erbjuder likaväl så till Privatpersoner. .

IMG_1264-120x120

Historia:

Weldac Rörsystem AB har sedan startet 1990 valsat och bockat rör, balkar och profiler. Företaget hade vid den här tiden sin verksamhet belägen i Göteborgs Högsbo industriområde. År 2000 förvärvades företaget av Lars Hansson och Björn Johansson som valde att bli delägare med sina långa erfarenheter av branschen. Verksamheten skulle få en flytt till Stenungsund två år efter för att komma närmare den petrokemiska industrin samt avståndsskillnaden mellan städerna Göteborg-Uddevalla. Efter flytten och fram till där vi är idag har företaget ständigt utvecklats i växande arbetsområden inom branchen, Svets produktion, kantpressning, plasma skärning och mycket mer. 2013 flyttades verksamheten till Stora Högas industriområde längst med motorvägen där vi befinner oss idag.

Vad Gör Vi?

Weldac Rörsystem AB som ett montage- och verkstadsföretag med särskild kompetens inom valsning och bockning av rör, balkar och profiler i varierande radier, med hjälp av moderna maskiner kan vi ta oss an alla typer av rör och balkprofiler. Vi skiljer oss från våra konkurrenter eftersom vi kan bocka och valsa i ett brett spann, stort som smått över hela registret. Vi jobbar i alla förekommande metaller men företrädesvis i rostfritt och svartplåt. Weldac kan bland annat utföra 180 graders rörbockning för dubbelmantlade rörledningar. Inom företaget finns också gedigen svets kompetens som svetsar i dom flesta metaller. Vilket gör att vi inte bara valsar och bockar, vi bygger hela eller delar av ett projekt. Legotillverkning är med andra ord en andra del i våran verkstad. Vi sysslar där med allt från ett litet smidesarbete så som en peke till någons båt till stora stål konstruktioner till den stora industrin.